نتایج جستجوی شما

اقامت ترکیه از طریق ازدواج

ارسال شده توسط Turkey Agent روشن جولای 10, 2018
| 0

زمانیکه شما با یک شهروند ترکیه ازدواج می کنید می توانید پس از گذراندن 3 سال از 5 سال درخواست اقامت دائم را نمایید.

در صورتیکه از طریق ازدواج با فردی که دارای پاسپورت و ملیت ترکیه است برای اقامت اقدام می کنید چند نکته باید رعایت گردد

ازدواج صوری نباشد حتی المقدور مدارکی جهت اثبات صوری نبودن ازدواج بایستی ارائه گردد

فردی که با آن ازدواج می کنید پناهنده ترکیه نباشد

ممکن است پروسه کسب اقامت ترکیه از طریق ازدواج ( ویزای پیوستن به همسر ) حدود 3 تا 5 سال زمان ببرد و در این طول این مدت، پلیس ترکیه تحقیقاتی را جهت اطمینان از صوری نبودن ازدواج انجام خواهد داد.

مقایسه لیست

WhatsApp chat